Stoere eiken-tafels

Een stoere eiken-tafel geeft een prachtige uitstraling aan je huiskamer.  Als robuuste eetkamertafel, maar mits goed behandeld kan een eiken-tafel ook prima dienst doen als een onverwoestbare keukentafel.

Wil je een industriële uitstraling met toch veel warmte in je kantoor? Hiervoor zijn ze ook prima geschikt. Zelfs op verzoek in hoogte verstelbaar!

Uiteraard zien we onze eikentafels ook steeds vaker in gebruik bij restaurants waar ze de gasten gelijk een heerlijk huiselijk en warm welkomstgevoel geven.

Een eikentafel kun je bij ons zelf samenstellen:
1. Kies het eikentafelblad;
2. Kies een mooi bijpassend stalen of houten onderstel;
3. Doe beide in je winkelmand en laat het bij je thuis of op je werk bezorgen;
4. Als je wil monteren we het ook nog samen met je.
Alle eiken tafelbladen zijn speciaal opgeschuurd en gestopt. Dit betekent dat de eiken tafelbladen glad zijn gemaakt. Er zitten dus geen noesten meer in het blad. De noesten zijn opgevuld om de tafel een strak uiterlijk te geven.
Naast het mooie strakke uiterlijk dat zo’n gestopt eiken tafelblad heeft het nog een groot voordeel: Het afnemen van de tafel is een stuk eenvoudiger. Er zullen geen kruimels of dergelijke meer in de noesten komen te zitten. Een doek over de tafel heen halen is dus genoeg. Je hoeft niet met een stofzuiger iedere noest uit te zuigen.

Kom je er toch niet uit? Stuur ons een email of bel even tijdens kantooruren.

In de foto’s hieronder zijn onze eiken-tafels in gebruik:
Hieronder zijn foto’s te zien van de gestopte eiken tafelbladen:
Wilt u toch liever een eiken tafelblad dat nog niet gestopt is en alle originele noesten en groeven heeft. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook deze eiken tafelbladen kunnen wij leveren. Hieronder zijn foto’s te zien van ongestopte eiken tafelbladen.
 0318 706 970
 info@eiken-tafels.nl

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Show sidebar
Close

3D X-Model

449.95
Sterk stalen onderstel voor grote ovale en rechthoekige tafels Afmeting 1400x800x720mm Koker dikte: 100x100mm
a model stalen poten
Close

A-model

284.95
Strakke en toch originele vormgeving die zeker opvalt en toch mooi past bij de robuuste eiken tafelbladen. Afmeting: 950 x 720 mm Kokermaat: 100 x 100 mm
Close

A-model bankje onderstel

245.95
Afmeting: Koker: 320x420mm 70x70mm
Close

Eiken tafelblad blank ovaal

590.001,306.00
Los eiken tafelblad van minimaal 4cm dik. Kies uit een van onze standaard maten om zo een heel voordelig eiken tafelblad in huis te krijgen. Maak je eigen perfecte combi met een van onze houten of stalen onderstellen. Je kunt deze dan zelf thuis op het onderstel monteren of we kunnen je hierbij helpen. Als je een combi van tafelblad en onderstel bij ons bestelt, leveren we de bevestigingsmaterialen die je nodig hebt gewoon gratis mee.
-40%
Close

Eiken tafelblad blank rechthoek

249.40865.00
Massief rechthoekig eiken tafelblad van minimaal 4 cm dik, blank eiken, niet behandeld. De basis voor een stoere tafel. Combineer de tafel met een eiken of stalen onderstel naar keuze en je hebt precies de tafel die je altijd al wilde hebben. Nu voor een hele schappelijke prijs. Europees eikenhout dat garant staat voor heel lang plezier van deze tafel. Kies hier uit onze standaardmaten en bespaar veel geld. Je maat niet gevonden? Stuur ons een emailtje of bel ons. Als je een combi van tafelblad en onderstel bij ons bestelt, leveren we de bevestigingsmaterialen die je nodig hebt gewoon gratis mee.