iDeal

Heb jij een rekening lopen bij een Nederlandse bank en maak je gebruik van internetbankieren? Dan is iDeal de perfecte oplossing voor het betalen van online bestellingen.

Met iDeal betaal je gemakkelijk en snel online met je eigen bank. Selecteer je bank en gebruik bijvoorbeeld een randomreader om jouw unieke code te generen waarmee je snel en gemakkelijk betaalt. De betaling wordt direct door ons systeem geregistreerd. Heb je de bestelling voor 16:30 geplaatst? Dan heb je het morgen* al in huis. *Met uitzondering van bestelling geplaatst op zaterdag. Deze worden dinsdag bij je thuis aangeboden.

PayPal

PayPal wordt steeds vaker online gebruikt om te betalen. Ook in onze Eiken-tafels webshop kun je betalen met een PayPal account. Heb jij een PayPal account? Dan kun jij ook hiermee gemakkelijk betalen in onze Eiken-tafels webshop.

PayPal is een gemakkelijke manier om het invullen van bijvoorbeeld je creditcardgegevens achterwege te laten. Voeg je creditcard gemakkelijk toe aan je PayPal account en je hoeft alleen nog maar in te loggen op in onze Eiken-tafels webshop met je PayPal account. Snel en gemakkelijk betaald.

Creditcard

Snel en gemakkelijk betalen met je VISA of Mastercard.

Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van de betaling. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Bancontant/ Mister Cash

Heb je een Belgische betaalkaart met het geel-blauwe Bancontant/ Mister Cash logo? En kun je internetbankieren? Dan maak je je betaling snel en gemakkelijk in orde.

Je hebt het kaartnummer en de vervaldatum van je Bancontant/ Mister Cash kaart nodig. Deze geef je in. Hierna kun je internetbankieren via je eigen bank (zorg dat je je inloggegevens bij de hand hebt). Hier controleer en bevestig je de betaling. Na bevestiging wordt de betaling meteen afgeschreven. Deze manier van betalen is snel, makkelijk én veilig.

Bankoverschrijving

Heb je jouw Digipass niet bij om te internetbankieren? Geen zorgen bij ons kun je er ook voor kiezen om alvast jouw bestelling te plaatsen en het openstaande bedrag via een bankoverschrijving in orde te maken.

Heb je jouw bestelling geplaatst dan ontvang je van ons uiteraard een bestelbevestiging en een betaalverzoek via de e-mail. In het betaalverzoek staan alle gegevens die je nodig hebt om de overboeking in orde te maken. Houd er rekening mee dat er 24 tot 48 uur tussen betaling en registratie van ons systeem kan zitten (dit is helaas een beperking van overboekingen die wij niet kunnen voorkomen).

Achteraf betalen (Klarna)

Wil je liever na ontvangst van je bestelling betalen? Dat kan bij bestellingen tot €2500. Zodra wij je pakket versturen, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Ter goedkeuring voert Klarna een gegevenscontrole uit. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de digitale factuur.

Bij afhalen (Pin of Contant)

Naast bovenstaande betaalmogelijkheden is er ook nog de mogelijkheid om je bestelling bij ons af te halen. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling direct te betalen tijdens het bestellen of je betaalt pas wanneer je bij ons langs komt om jouw bestelling op te halen. Je kunt je bestelling met pin (geen creditcard) of contant (alleen gepast) betalen.

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst om af te halen, dan staat deze de volgende werkdag klaar om afgehaald te worden. Je ontvangt van ons altijd eerst een bevestigingsmail. Je kunt je bestelling afhalen bij ons in de winkel op het volgende adres:

Fokkerstraat 39

3905 KV Veenendaal