Bezorgd door meubeltransportbedrijf in Nederland inclusief montage
Wij laten de eiken tafels verzenden door een ervaren meubel-transportbedrijf. Dit om te kunnen garanderen dat de eiken tafels zonder schade op een nette manier bij u bezorgd en gemonteerd worden. De kosten hiervan zijn € 95,– voor de eerste tafel en € 40 per extra tafel die gemonteerd dient te worden (gratis vanaf € 2500,-)

  • Meubelen worden naar binnen gebracht en neergezet waar ze moeten komen.
  • Meubelen die nog gemonteerd dienen te worden, worden op uw verzoek gemonteerd en geplaatst.
  • Meubelen worden alleen op de begane grond geleverd.
  • Er dient iemand aanwezig te zijn om te helpen met tillen. De levering gebeurt door 1 persoon en massief eiken tafels zijn nou eenmaal zwaar. Mocht er niemand zijn die kan meehelpen om te tillen, laat ons dat dan van te voren weten. We sturen dan iemand extra mee. De kosten hiervoor bedragen € 75.
  • Mocht er niemand aanwezig zijn om mee te helpen met tillen, terwijl dit niet van te voren was aangegeven, dan kunnen we een eiken tafel met een oppervlakte van meer dan 1 m2 niet afleveren. We zullen wel de bezorgkosten in rekening brengen en een nieuwe afspraak maken.
  • Er wordt telefonisch een afspraak met u gemaakt voor de levering.
  • Er wordt enkel overdag geleverd en niet in het weekend tenzij we dit met u kunnen overeenkomen.

Bezorgd door meubeltransportbedrijf alleen in Nederland (helaas niet op de wadden-eilanden)

Afhalen
Het is mogelijk om je bestelling bij ons af te komen halen tijdens kantooruren. Je ontvangt van ons een mail met een (vanaf) afhaaldatum. Goederen dienen bij het afhalen gecontroleerd te worden op gebreken of onjuistheden. Mochten er later gebreken of onjuistheden worden geconstateerd aan het product kunnen de goederen alleen door de klant zelf bij ons worden omgeruild/gebracht voor reparatie. Wij doen dit, bij afhaalorders, niet op locatie.  

PostNL pakketdienst voor Nederland
Veel van onze producten kunnen verzonden worden met DHL of DPD. De producten worden dan deels gemonteerd in onze werkplaats en vervolgens in zo min mogelijk delen uit elkaar gehaald om product op te kunnen sturen met DHL of DPD

Bestelling tot 30 kg: € 9,95
Bestelling tussen de 30 en 60 kg: € 39,95
Bestelling tussen de 60 en 90 kg: € 69,85
Bestellingen boven de 90kg: Deze orders worden verzonden via een meubeltranportbedrijf. Net als breekbare goederen. De kosten hiervoor bedragen € 95

Pakketten die de maximale afmetingen van DHL / DPD overschrijden kunnen alleen door ons transportbedrijf bezorgd worden, zie hierboven.

Gratis bezorging
Bestellingen vanaf € 2500 worden gratis bezorgd in Nederland. (rembourskosten blijven bij pinnen bij aflevering). Leveringen inclusief montage zijn hiervan uitgesloten.